Sos de Ardei Iute cu Usturoi -Chili Garlic Sauce

de Mitinita in Sosuri, 23 Ian 2011 | 8618 vizualizari

 

Sa va dau si sosul pentru friganelele de porumb(http://bucataras.ro/retete/friganele-cu-porumb-16615.html).
Probabil stiti deja ca nu prea imi plac sosurile din comert,cele de productie autohtona,noroc ca unele din sosurile bune pot fi reproduse. Eu fac toamna cam cat cred ca imi trebuie sa ma ajunga si-l bag in frigider.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ardei iute
  •  6-8 catei de usturoi (de ce le zice oare catei?!)
  •  4 linguri otet 
  • 1 lingurita sare 
  • 1 lingura zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de Ardei Iute cu Usturoi -Chili Garlic Sauce:

 

Da toate ingredientele prin robot pana obtii o pasta.

Mai adauga sare,zahar sau otet daca mai trebuie.

Transfera continutul intr-un borcan si tine-l la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de Ardei Iute cu Usturoi -Chili Garlic Sauce" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

lia maria 1

24.01.2011, 12:52

super si reteta asta trebue sa o pun in aplicare

Mitinita 1

24.01.2011, 14:53

uite ce se mareste clubul piscacioaselor piscaciosi parca n-am vazut pe aici

Panacris 1

21.09.2015, 09:32

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos de maioneza cu ceapa si smantana